Blijf op de hoogte!

Maandelijks een nieuwsbrief gevuld met interessante blogs en artikelen in je mailbox?

Inschrijven nieuwsbrief

30% rendement met garantie!

We lezen geregeld dit soort wervende teksten. Op de site worden u enorm hoge rendementen voorgespiegeld. Maar u moet er wel snel bij zijn. De actie sluit eind september en slechts 250 deelnemers worden toegelaten.

Uiteraard hebben wij gekeken of er sprake is van een AFM-vergunning. Dat is in Nederland namelijk verplicht. Uit ons onderzoek bleek dat er geen sprake is van een AFM-vergunning.

De broker Sunbird FX waar uw gelden wordt aangehouden is gevestigd op het zonnige eiland Seychellen. We vermoeden dat het toezicht daar minder goed is geregeld.

We vragen ons af of dergelijke praktijken niet door de AFM moeten worden verboden.

voor meer informatie klik hier, hier en hier.

Onze Expertise Nodig?

Uw drijfveren en zaken die u echt belangrijk vindt, daar spreken we graag met u over. Net als over het vervullen van uw wensen en het behalen van uw doelen, bekijk daarom eens ons kenniscentrum of lees meer over de rendementen op onze modelportefeuilles.

Maak een afpraak

Jan De Vries

Beleggers een betere financiële toekomst bieden. Dat was voor mij de reden om in 2005 De Vries Investment Services op te richten en mijn baan bij een grootbank op te zeggen. We spelen een zeer belangrijke rol in het leven van onze cliënten. Doelstellingen zoals aanvulling pensioen en aflossing hypotheek hebben een grote impact op het (financiële) welzijn van onze cliënten. Ik ben dan ook ontzettend trots dat onze cliënten onze belangrijkste ambassadeurs zijn. Een groter compliment kan men ons niet geven.

Neem contact op

Tags

Deel dit artikel

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.