Blijf op de hoogte!

Maandelijks een nieuwsbrief gevuld met interessante blogs en artikelen in je mailbox?

Inschrijven nieuwsbrief

De Vries voor de vijfde keer genomineerd voor de FD-gazelle 2019

De Vries Investment Services is genomineerd voor de FD Gazellen 2019. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financiële Dagblad uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

En natuurlijk zijn wij trots op deze nominatie. En dit voor het vijfde achtereenvolgende jaar. Onze aanpak blijkt succesvol. Zonder geld uit te geven aan marketing kiezen steeds meer beleggers voor onze dienstverlening.

Wat maakt onze aanpak nu zo succesvol? Kort samengevat is dat beleggen op basis van de meest moderne wetenschappelijke inzichten. We noemen dit ‘evidenced-based’ beleggen en dit biedt onze cliënten de allerbeste beleggingservaring.

Onafhankelijke onderzoek toont aan dat onze portefeuilles per eenheid risico het meeste rendement opleveren. Voor onze cliënten betekent dit dat zij de grootste kans hebben dat hun beleggingsdoelstellingen ook werkelijk gerealiseerd worden. Een beter pensioen, de aflossing van uw hypotheek of eerder stoppen met werken om er een paar te noemen. Dat is waar wij het voor doen! En dat tegen zeer scherpe tarieven.

 

Neem vandaag nog contact met ons op als ook u niet langer genoegen wilt nemen met middelmatige resultaten en veel te hoge kosten. Een goede beslissing voor betere resultaten

Onze Expertise Nodig?

Uw drijfveren en zaken die u echt belangrijk vindt, daar spreken we graag met u over. Net als over het vervullen van uw wensen en het behalen van uw doelen, bekijk daarom eens ons kenniscentrum of lees meer over de rendementen op onze modelportefeuilles.

Maak een afpraak

Jan De Vries

Beleggers een betere financiële toekomst bieden. Dat was voor mij de reden om in 2005 De Vries Investment Services op te richten en mijn baan bij een grootbank op te zeggen. We spelen een zeer belangrijke rol in het leven van onze cliënten. Doelstellingen zoals aanvulling pensioen en aflossing hypotheek hebben een grote impact op het (financiële) welzijn van onze cliënten. Ik ben dan ook ontzettend trots dat onze cliënten onze belangrijkste ambassadeurs zijn. Een groter compliment kan men ons niet geven.

Neem contact op

Tags

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

De Vries genomineerd voor de FD-gazelle 2017

De Vries Investment Services is ook in 2017 genomineerd voor de FD Gazellen. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die de Het Financiële Dagblad  uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. En natuurlijk zijn wij …Lees verder

De Vries genomineerd voor FD Gazellen 2018

Je cliënt al sinds 2005 centraal stellen. Nooit retourprovisies geaccepteerd hebben. Aan de wieg staan van indexbeleggen. Als eerste Nederlandse beleggingsonderneming in Nederland beleggen op basis van de …Lees verder

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.