Blijf op de hoogte!

Maandelijks een nieuwsbrief gevuld met interessante blogs en artikelen in je mailbox?

Inschrijven nieuwsbrief

De Vries genomineerd voor FD Gazellen 2018

Je cliënt al sinds 2005 centraal stellen. Nooit retourprovisies geaccepteerd hebben. Aan de wieg staan van indexbeleggen. Als eerste Nederlandse beleggingsonderneming in Nederland beleggen op basis van de meest moderne wetenschappelijke inzichten. Geen geld uitgeven aan marketing. En het allerbelangrijkste, gewoon een erg goed rendement.

Dat resulteert in succes. Succes waar we onze bestaande cliënten dankbaar voor zijn. Die zorgen namelijk voor nieuwe cliënten.

Dit alles heeft er voor gezorgd dat we voor het derde achtereenvolgende jaar genomineerd zijn voor de FD Gazellen Award. 

Onze Expertise Nodig?

Uw drijfveren en zaken die u echt belangrijk vindt, daar spreken we graag met u over. Net als over het vervullen van uw wensen en het behalen van uw doelen, bekijk daarom eens ons kenniscentrum of lees meer over de rendementen op onze modelportefeuilles.

Maak een afpraak

Jan De Vries

Beleggers een betere financiële toekomst bieden. Dat was voor mij de reden om in 2005 De Vries Investment Services op te richten en mijn baan bij een grootbank op te zeggen. We spelen een zeer belangrijke rol in het leven van onze cliënten. Doelstellingen zoals aanvulling pensioen en aflossing hypotheek hebben een grote impact op het (financiële) welzijn van onze cliënten. Ik ben dan ook ontzettend trots dat onze cliënten onze belangrijkste ambassadeurs zijn. Een groter compliment kan men ons niet geven.

Neem contact op

Tags

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

De Vries genomineerd voor de FD-gazelle 2019

En natuurlijk zijn wij trots op deze nominatie. En dit voor het vijfde achtereenvolgende jaar. Onze aanpak blijkt succesvol. Zonder geld uit te geven aan marketing kiezen steeds meer beleggers voor onze …Lees verder

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.