Blijf op de hoogte!

Maandelijks een nieuwsbrief gevuld met interessante blogs en artikelen in je mailbox?

Inschrijven nieuwsbrief

Kenneth French over de risico's van beleggen

Kenneth French staat samen met Nobelprijswinnaar Eugene Fama aan de basis van evidence-based beleggen. Het is dan erg raadzaam om naar zijn adviezen te luisteren.

Kenneth French. De kans dat u deze naam kent is zeer klein. In ons vakgebied is professor Kenneth R. French echter een autoriteit. Zijn persoonlijke site is voor veel studies een zeer belangrijk bron. Zijn publicaties behoren tot de top-10 meest gedownloade studies op de SSRN site. Persoonlijk heb ik ooit het genoegen gehad kennis met hem te mogen maken.

In onderstaande video vertelt French over de definitie van risico.

French stelt vast dat zijn definitie van risico de onzekerheid is of hij gedurende de rest van zijn leven voldoende inkomsten geniet of vermogen heeft opgebouwd om toekomstige uitgaven te kunnen doen. Uitgaven voor het levensonderhoud, genieten van het leven, schenkingen, e.d. 

Onze Expertise Nodig?

Uw drijfveren en zaken die u echt belangrijk vindt, daar spreken we graag met u over. Net als over het vervullen van uw wensen en het behalen van uw doelen, bekijk daarom eens ons kenniscentrum of lees meer over de rendementen op onze modelportefeuilles.

Maak een afpraak

Jan De Vries

Beleggers een betere financiële toekomst bieden. Dat was voor mij de reden om in 2005 De Vries Investment Services op te richten en mijn baan bij een grootbank op te zeggen. We spelen een zeer belangrijke rol in het leven van onze cliënten. Doelstellingen zoals aanvulling pensioen en aflossing hypotheek hebben een grote impact op het (financiële) welzijn van onze cliënten. Ik ben dan ook ontzettend trots dat onze cliënten onze belangrijkste ambassadeurs zijn. Een groter compliment kan men ons niet geven.

Neem contact op

Tags

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Kenneth French over markttiming

Kenneth French. De kans dat u deze naam kent is zeer klein. In ons vakgebied is professor Kenneth R. French echter een autoriteit. Zijn persoonlijke site is voor veel studies een zeer belangrijk bron. Zijn publicaties …Lees verder

Kenneth French over beleggersvertrouwen

Kenneth French. De kans dat u deze naam kent is zeer klein. In ons vakgebied is professor Kenneth R. French echter een autoriteit. Zijn persoonlijke site is voor veel studies een zeer belangrijk bron. Zijn publicaties behoren tot de …Lees verder

The Value Premium

Eugene F. Fama en Kenneth R. French staan aan de basis van de onderzoeken met betrekking tot value beleggen. In dit onderzoek kijken ze terug om te beoordelen of de value-premium is verdwenen. De gemiddelde value-premium voor aandelen van grote …Lees verder

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.