Blijf op de hoogte!

Maandelijks een nieuwsbrief gevuld met interessante blogs en artikelen in je mailbox?

Inschrijven nieuwsbrief

Premiejagen voor een hoger rendement

Het nemen van een afgewogen risico levert beleggers een hoger rendement op. De kunst is om deze risicopremies te oogsten.

In een artikel in het Financiele Dagblad van vrijdag 4 april werd beschreven hoe het grootste beleggingsfonds ter wereld, het Noorse Staatsfonds (€ 600 mrd +) waarin alle gelden van de olie opbrengsten van dat land worden belegd, te werk gaat. In het kort komt het erop neer dat er een aantal risicopremies zijn te definieren waar iedere belegger van zou kunnen profiteren.

Aldus emeritus hoogleraar Elroy Dimson van de London School of Economics vorige week op een congres van Morningstar in Amsterdam. Econoom Dimson is voorzitter van de strategiecommissie van het Noorse staatsfonds.

Dimson raadt beleggers met een langetermijndoelstelling aan hun portefeuilles zo in te richten dat zij risicopremies kunnen opstrijken. 'Dat is over een langere periode een stabielere manier van beleggen dan het najagen van stijgende markten.'

De Vries Investment Services biedt particuliere beleggers in de Benelux een vergelijkbare beleggingsfilosofie als het Noorse Staatsfonds. Door onze portefeuilles zo in te richten dat beleggers maximaal profiteren van deze risicopremies en de kosten te minimaliseren, bieden wij iedere belegger op termijn de grootste kans op het behalen van hun financiele doelstellingen. Op onze website kunt u uitgebreide informatie vinden over deze aanpak.

Onze Expertise Nodig?

Uw drijfveren en zaken die u echt belangrijk vindt, daar spreken we graag met u over. Net als over het vervullen van uw wensen en het behalen van uw doelen, bekijk daarom eens ons kenniscentrum of lees meer over de rendementen op onze modelportefeuilles.

Maak een afpraak

Jan De Vries

Beleggers een betere financiële toekomst bieden. Dat was voor mij de reden om in 2005 De Vries Investment Services op te richten en mijn baan bij een grootbank op te zeggen. We spelen een zeer belangrijke rol in het leven van onze cliënten. Doelstellingen zoals aanvulling pensioen en aflossing hypotheek hebben een grote impact op het (financiële) welzijn van onze cliënten. Ik ben dan ook ontzettend trots dat onze cliënten onze belangrijkste ambassadeurs zijn. Een groter compliment kan men ons niet geven.

Neem contact op

Tags

Deel dit artikel

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.