Blijf op de hoogte!

Maandelijks een nieuwsbrief gevuld met interessante blogs en artikelen in je mailbox?

Inschrijven nieuwsbrief

Proefschrift Dirk Gerritsen: Technische analyse werkt niet!

Het proefschrift van Dirk Gerritsen is in 2014 verschenen. In dit boek kijkt hij naar de relevantie van beleggingsanalisten. Het koersrendement rondom zowel adviezen gebaseerd op fundamentele informatie als adviezen op basis van technische analyse is onderzocht. Verder is er in het boek ook aandacht voor koersdoelen van analisten. Deze worden gekoppeld aan zowel overnamepremies als de kans op een succesvolle overname van een bedrijf. Ten slotte gaat het proefschrift in op fusies en overnames in een Europese context: wat zijn de factoren die grensoverschrijdende overnames kunnen verklaren?

Uiteraard is dit onderzoek door Gerritsen slecht ontvangen bij technisch analisten. De commentaren lopen uiteen van 'jammer dat we weer in een hoek gezet worden' tot 'Gerritsen maakt een fout die elke amateur belegger maakt'.

Wij zijn nog steeds op zoek naar een technisch analist die met behulp van zijn eigen analyses een fortuin heeft opgebouwd en niet afhankelijk is van de inkomsten van betalende beleggers.

Wilt u het uitgebreide onderzoek lezen, klik dan hier.

Klik hier voor de persoonlijke website van Gerritsen

Onze Expertise Nodig?

Uw drijfveren en zaken die u echt belangrijk vindt, daar spreken we graag met u over. Net als over het vervullen van uw wensen en het behalen van uw doelen, bekijk daarom eens ons kenniscentrum of lees meer over de rendementen op onze modelportefeuilles.

Maak een afpraak

Jan De Vries

Beleggers een betere financiële toekomst bieden. Dat was voor mij de reden om in 2005 De Vries Investment Services op te richten en mijn baan bij een grootbank op te zeggen. We spelen een zeer belangrijke rol in het leven van onze cliënten. Doelstellingen zoals aanvulling pensioen en aflossing hypotheek hebben een grote impact op het (financiële) welzijn van onze cliënten. Ik ben dan ook ontzettend trots dat onze cliënten onze belangrijkste ambassadeurs zijn. Een groter compliment kan men ons niet geven.

Neem contact op

Tags

Deel dit artikel

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.