Blijf op de hoogte!

Maandelijks een nieuwsbrief gevuld met interessante blogs en artikelen in je mailbox?

Inschrijven nieuwsbrief

Video: Rapport Engelse pensioengelden adviseert: Gebruik passieve beleggingen en bespaar jaarlijks GBP 700 miljoen

In Groot-Brittanië is een onafhankelijk onderzoek gedaan naar de beleggingskosten van de pensioenen.

De concusie luidde dat elk jaar er een besparing kan worden gerealiseerd van GBP 660 miljoen.
Dit door over te stappen van actief beheer naar passief beheer. De harde conclusie werd getrokken dat actief beheer niet leidt tot een beter rendement en als er rekening wordt gehouden met kosten de rendementen van actief beheer aanzienlijk lager liggen dan passief beheer.

Onze Engelse collega's hebben over dit onderwerp een zeer boeiende video gemaakt.

{youtube}Fl2jZitqB3E{/youtube}

 

Onze Expertise Nodig?

Uw drijfveren en zaken die u echt belangrijk vindt, daar spreken we graag met u over. Net als over het vervullen van uw wensen en het behalen van uw doelen, bekijk daarom eens ons kenniscentrum of lees meer over de rendementen op onze modelportefeuilles.

Maak een afpraak

Jan De Vries

Beleggers een betere financiële toekomst bieden. Dat was voor mij de reden om in 2005 De Vries Investment Services op te richten en mijn baan bij een grootbank op te zeggen. We spelen een zeer belangrijke rol in het leven van onze cliënten. Doelstellingen zoals aanvulling pensioen en aflossing hypotheek hebben een grote impact op het (financiële) welzijn van onze cliënten. Ik ben dan ook ontzettend trots dat onze cliënten onze belangrijkste ambassadeurs zijn. Een groter compliment kan men ons niet geven.

Neem contact op

Tags

Deel dit artikel

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.