Blijf op de hoogte!

Maandelijks een nieuwsbrief gevuld met interessante blogs en artikelen in je mailbox?

Inschrijven nieuwsbrief

Wij gebruiken fondsen van Dimensional!

Beleggers helpen met het realiseren van hun toekomstige financiële doelstellingen. Dat is onze missie. Een zeer verantwoordelijke rol die wij vervullen in het leven van onze cliënten. 

Om dit ultiem doel te verwezenlijken, werken we nauw samen met bedrijven met een vergelijkbare visie, waaronder Dimensional Fund Advisors, een wereldwijde vermogensbeheerder.

Wanneer we Dimensional en zijn beleggingsstrategieën aan onze klanten vermelden, willen velen vaak meer weten over het bedrijf dat uiteindelijk hun geld belegd. Om een beter inzicht te krijgen in Dimensional hebben wij Inside Dimensional 2019 gepubliceerd, een boek waarin de werknemers en teams worden belicht die betrokken zijn bij het dagelijkse werk van het beheren van geld voor beleggers over de hele wereld.

Waarschijnlijk is Dimensional is wellicht het allergrootste fondshuis waar u nimmer van heeft gehoord! Beleggingsexperts kennen Dimensional wanwege hun Nobelprijs winnende onderzoeken en de beroemde evidence-based aanpak om het rendement te maximaliseren. 

 

Wij hopen dat je dankzij deze tools meer inzicht krijgt in Dimensional en een beter begrip krijgt van waarom wij hen kiezen ons te helpen met klanten een geweldige beleggingservaring te bieden. Bezoek eu.dimensional.com/nl voor meer informatie over Dimensional.

Onze Expertise Nodig?

Uw drijfveren en zaken die u echt belangrijk vindt, daar spreken we graag met u over. Net als over het vervullen van uw wensen en het behalen van uw doelen, bekijk daarom eens ons kenniscentrum of lees meer over de rendementen op onze modelportefeuilles.

Maak een afpraak

De Vries Investment Services

Onze cliënten een betere financiële toekomst bieden. Daar gaan we voor. Om dat doel te realiseren zijn we in 2012, als eerste beleggingsonderneming, dat 'evidenced-based' beleggen aanbood aan particuliere beleggers en het gerenommeerde - door academisch onderzoekers geleide fondsenhuis Dimensional in Nederland introduceerde.

Neem contact op

Tags

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

De harde waarheid omtrent actief beheerde beleggingsfondsen

Op de aandelenbeurzen worden dagelijk voor miljarden aan effecten verhandeld. Bij miljoenen transacties komen altijd een koper en verkoper bij elkaar die het eens worden over de prijs waarop …Lees verder

Waarom beleggen wij niet alleen in Nederland?

Bij De Vries Investment Services beleggen we voor onze cliënten in meer dan 40 verschillende landen. In deze landen zijn er meer dan 15.000 beursgenoteerde ondernemingen waaruit beleggers kunnen …Lees verder

MUTUAL FUND LANDSCAPE 2019

Beleggers gebruiken historische rendementen bij het selecteren van een actief beheer beleggingsfonds. Uit het laatste onderzoeksrapport van Dimensional Fund Advisors blijkt echter dat er zeer weinig actief beheerde beleggingsfondsen zijn die hun …Lees verder

Beleggen met vertrouwen begint met inzicht

Het Matrixboek is de langstlopende publicatie van Dimensional. De eerste editie kwam uit in 1982 in de VS en bevatte vijf gegevensreeksen. Vandaag de dag publiceert Dimensional versies in zeven …Lees verder

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.