Blijf op de hoogte!

Maandelijks een nieuwsbrief gevuld met interessante blogs en artikelen in je mailbox?

Inschrijven nieuwsbrief

Wij gebruiken fondsen van Dimensional!

Beleggers helpen met het realiseren van hun toekomstige financiële doelstellingen. Dat is onze missie. Een zeer verantwoordelijke rol die wij vervullen in het leven van onze cliënten. 

Om dit ultiem doel te verwezenlijken, werken we nauw samen met bedrijven met een vergelijkbare visie, waaronder Dimensional Fund Advisors, een wereldwijde vermogensbeheerder.

Wanneer we Dimensional en zijn beleggingsstrategieën aan onze klanten vermelden, willen velen vaak meer weten over het bedrijf dat uiteindelijk hun geld belegd. Om een beter inzicht te krijgen in Dimensional hebben wij Inside Dimensional 2019 gepubliceerd, een boek waarin de werknemers en teams worden belicht die betrokken zijn bij het dagelijkse werk van het beheren van geld voor beleggers over de hele wereld.

Waarschijnlijk is Dimensional is wellicht het allergrootste fondshuis waar u nimmer van heeft gehoord! Beleggingsexperts kennen Dimensional wanwege hun Nobelprijs winnende onderzoeken en de beroemde evidence-based aanpak om het rendement te maximaliseren. 

 

Wij hopen dat je dankzij deze tools meer inzicht krijgt in Dimensional en een beter begrip krijgt van waarom wij hen kiezen ons te helpen met klanten een geweldige beleggingservaring te bieden. Bezoek eu.dimensional.com/nl voor meer informatie over Dimensional.

Onze Expertise Nodig?

Uw drijfveren en zaken die u echt belangrijk vindt, daar spreken we graag met u over. Net als over het vervullen van uw wensen en het behalen van uw doelen, bekijk daarom eens ons kenniscentrum of lees meer over de rendementen op onze modelportefeuilles.

Maak een afpraak

De Vries Investment Services

Onze cliënten een betere financiële toekomst bieden. Daar gaan we voor. Om dat doel te realiseren zijn we in 2012, als eerste beleggingsonderneming, dat 'evidenced-based' beleggen aanbood aan particuliere beleggers en het gerenommeerde - door academisch onderzoekers geleide fondsenhuis Dimensional in Nederland introduceerde.

Neem contact op

Tags

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Beleggen met vertrouwen begint met inzicht

Het Matrixboek is de langstlopende publicatie van Dimensional. De eerste editie kwam uit in 1982 in de VS en bevatte vijf gegevensreeksen. Vandaag de dag publiceert Dimensional versies in zeven …Lees verder

De kenmerken van actief beheerde beleggingsfondsen

Ik moet u wat bekennen. Ik heb een pensioengat. Als ondernemer moet je namelijk zelf zorgen voor je pensioen. Maar zeker de eerste jaren als ondernemer had ik andere belangrijke zaken aan het hoofd. De …Lees verder

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor toekomstige resultaten

Veel van wat we te lezen krijgen over beleggen gaat meestal alleen maar over successen. De bekendste fondsbeheerders hebben hun reputatie te danken aan perioden van hoog rendement. En ondanks de waarschuwingen in kleine lettertjes is de …Lees verder

Hoe gaat Dimensional om met Corporate Governance?

Dimensional beheert namens haar cliënten al meer dan bijna vier decennia beleggingsportefeuilles. Een van de vele manieren waarop Dimensional waarde weet toe te voegen is door effectief de belangen te vertegenwoordigen van Dimensional's …Lees verder

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.