De Vries Investment Services

Beleggingsbeslissingen vragen in de regel om een specifieke benadering. Wij weten uit ervaring dat dé belegger niet bestaat. Iedere belegger streeft immers zijn of haar eigen financiële doelstelling na.

Bij De Vries Investment Services weten we precies wat er komt kijken bij een zorgvuldige opbouw van uw beleggingsportefeuille. Wij werken met een wetenschappelijk onderbouwde beleggingsfilosofie, die al meer dan dertig jaar haar toegevoegde waarde heeft aangetoond.

Op basis van deze beleggingsfilosofie maximaliseren wij de kans dat u daadwerkelijk uw financiële doelstellingen behaalt.Wij kunnen een beroep doen op ons netwerk van diverse, onafhankelijke financieel specialisten: fiscalisten, financieel planners, accountants en notarissen. Vaak mensen die ervoor hebben gekozen hun veilige baan op te zeggen om te doen waar ze werkelijk in geloven.

In ruim tien jaar tijd is De Vries Investment Services uitgegroeid tot één van de grotere beleggingsadvieskantoren in Nederland. Persoonlijke aandacht en een vast aanspreekpunt vormen de basis voor een langetermijnrelatie met onze klanten. Omdat een adviseur van De Vries Investment Services zelf ook is verbonden aan het bedrijf behoren hinderlijke wisselingen van adviseurs tot het verleden.

Tot slot nog dit: onze dienstverlening gaat ook buiten kantoortijden en in het weekend gewoon door. Wel zo makkelijk voor wie het zelf ook druk heeft met andere zaken.

De Vries Investment Services, meer dan beleggingsadvies alleen.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.