In 6 stappen op weg naar een zorgeloze toekomst

Onze kernactiviteit bestaat uit het begeleiden van onze relaties bij het realiseren van hun financiële doelstellingen op zowel de korte als op de lange termijn.

1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Beleggen is maatwerk. Daarom hechten wij grote waarde aan persoonlijk contact. In ons kennismakingsgesprek vertellen wij u over onze werkwijze, onze succesvolle wetenschappelijk onderbouwde beleggingsfilosofie en onze diensten. Voelt u zich thuis bij De Vries Investment Services? Dan is dat het begin van een succesvolle relatie met als einddoel uw financiële toekomst op de juiste manier vorm te geven.

2. Uw wensen en mogelijkheden inventariseren

In persoonlijke gesprekken vertelt u ons meer over uw financiële situatie en uw wensen en doelen op de lange termijn. Wat zijn uw beleggingsdoelen? Gaat het om koopkracht en vermogensopbouw? Denkt u aan pensioenopbouw of wilt u vermogen veilig stellen voor uw familie? Een uitgebreide inventarisatie vormt de basis van uw persoonlijke beleggingsplan.

3. Beleggingsplan opstellen

De inventarisatie in combinatie met uw persoonlijke wensen en doelstellingen vertalen wij in een persoonlijk, op maat gemaakt beleggingsplan. Dit beleggingsplan geeft inzage in de toekomstige ontwikkeling van uw vermogen en de kans dat uw beleggingsdoelstellingen kunnen worden gerealiseerd. Uw vaste financieel adviseur neemt het plan met u door en beantwoordt al uw vragen.

4. Rekening bij BinckBank

Zodra u er klaar voor bent, maken we alle documenten in orde en openen in uw naam een professionele beleggingsrekening bij Binck. Binck is meerdere malen uitgeroepen tot beste broker van Nederland. Voor u betekent dit een professioneel platform met zeer lage kosten en uitgebreide rapportages. Zo heeft u altijd inzage in de ontwikkeling van uw vermogen.

5. Monitoring, evalueren en rapporteren

Wij bewaken continue uw beleggingsportefeuille en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit doen we met maandelijkse rapportages. Ook blijft u regelmatig met uw eigen financieel adviseur in gesprek over de voortgang van uw portefeuille. Bij ons geen call center of computergestuurde vraag- en antwoordmenu’s. Wij geloven in persoonlijke aandacht, ook op de lange termijn.

6. Koers houden

Een cruciaal aspect voor een succesvolle beleggingservaring is koers houden. Financiële markten kenmerken zich nu eenmaal door goede en slechte periodes. Wij zorgen ervoor dat u koers houdt met als resultaat de meest succesvolle beleggingservaring. Heeft u vragen of wijzigen uw beleggingsdoelen? U kunt altijd bij uw persoonlijke adviseur terecht.

Met welk doel wilt u beleggen?

Vertel ons over uw drijfveren, over wat u bezighoudt en belangrijk vindt voor uzelf en uw familie, voor nu en later. In elke fase van uw leven helpen wij u met de opbouw en het behoud van uw vermogen. Onze beleggingsfilosofie is gebaseerd op de meest moderne wetenschappelijke inzichten. Daarom weet u zeker dat uw persoonlijke doelen worden behaald.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.