Onze partners

De Vries Investment Services werkt nauwgezet samen met verschillende partners om voor u het beste resultaat te bereiken. Onze partners zijn actief in verschillende vakgebieden.

Fondsaanbieders

Sinds 2012 zijn wij officieël geaccrediteerd om de indexfondsen van Dimensional te mogen adviseren.

Dimensional hanteert een beleggingsstrategie die uniek is in de sector. Het beleggingsbeleid is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en menig Nobelprijswinnaar is aan de onderneming verbonden. In 2013 ontving Eugene Fama, één van de grondleggers van de beleggingsfilosofie van Dimensional, de Nobelprijs voor de economie voor zijn totale werk.  De strategie in combinatie met de zeer lage kosten, levert Dimensional in de V.S. bij menig onderzoek de nummer-1 plaats op. Omdat Dimensional geen kosten verspilt aan marketing en reclame en alleen samenwerkt met onafhankelijke 'fee-only' adviseurs, zorgt dit ervoor dat de naamsbekendheid in Nederland nog zeer gering is. U zult ze dan ook niet snel terug vinden bij de bekende vergelijkingssites Morningstar of Lipper.

Het onafhankelijke Amerikaanse beleggersmagazine Barron's doet al jarenlang onderzoek naar beleggingsfondsen en weet Dimensional al jaren in de top van beleggingsondernemingen terug te vinden, zoals blijkt uit een onderzoek uit 2011.

Brokers

Hoe minder kosten u betaalt, des te hoger uw kans op rendement. Daarom werken wij nauw samen met de meest toonaangevende discountbrokers van Nederland. Binck

Vereniging van beleggingsanalisten

Jan de Vries is lid van de vereniging van beleggingsanalisten. VBA

DSI

De Vries Investment Services is aangesloten bij het Dutch Securities Institute (DSI)

Een beleggingsadvies kunt u nooit los zien van uw financiele positie. Daarom werken wij samen met uw accountant en financieel adviseur. Tevens hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van fiscaal specialisten, financial planners, e.d.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.