Frans Kroon

Ik ben sinds 2015 aangesloten bij De Vries Investment Services. Daarvoor werkte ik 25 jaar als beleggingsadviseur bij Rabobank en ING.

Voordat we met onze klanten praten over beleggen, stellen we eerst drie vragen: 1) Wilt u weten waar u vandaag financieel staat? 2) Wilt u weten waar u moet staan met uw beoogde doelen en wensen? en 3) Wilt u weten wat u kunt doen om van 1 naar 2 te komen?

Uit deze vragen volgt een persoonlijk beleggingsplan, van waaruit we vertrekken om de doelen en wensen te kunnen realiseren. Bij De Vries Investment Services maken we gebruik van een robuuste beleggingsfilosofie. Een bewezen aanpak: evidence-based beleggen.

Met dit beleggingsplan heeft u ook een wegenkaart in handen om uw gewenste doel(en) te bereiken. Als adviseur reis ik met u mee om te voorkomen dat u uit de bocht vliegt of de verkeerde weg neemt. Samen zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.