Jan de Vries

Beleggers de allerbeste beleggingservaring bieden. Dat was voor mij de reden om in 2005 De Vries Investment Services op te richten. Met minder neem ik geen genoegen. Voor elke belegger maken we een persoonlijk beleggingsplan. Dit geeft onze cliënten inzicht in hun persoonlijke financiële doelen maar ook in de kans dat zij deze doelen gaan realiseren.

In Nederland waren we de eerste beleggingsonderneming die indexbeleggen als filosofie gebruikten. In 2012 zijn we overgestapt naar een nog betere beleggingsfilosofie, genaamd evidence-based beleggen. Sindsdien zijn we pionier in het toepassen van wetenschappelijk bewezen beleggingsprincipes. En we zijn de eerste beleggingsonderneming in Nederland die toegang heeft gekregen tot de institutionele asset-class fondsen van Dimensional, 's werelds meest gewaardeerde fondsenhuis. Voor onze cliënten betekent dit blootstelling aan factoren met een hoger verwacht rendement, geen stijldrift meer, geen opportunity-costs meer, geen onnodig hoge kosten meer en nog meer voordelen.

In de sector waarin ik actief ben wordt het ene sprookje na het andere verteld, met de bedoeling grote winsten voor de aandeelhouders te verdienen. Wij laten zien hoe financiële markten echt werken, gebaseerd op meer dan 100 jaar data en conclusies van beroemde academici en Nobelprijswinnaars. We laten zien welke uitgangspunten een belegger moet accepteren om uiteindelijk een succesvolle belegger te worden.

Sinds 2005 is het vermogen dat beleggers aan ons hebben toevertrouwd toegenomen tot ca. € 160 miljoen en zijn meerdere adviseurs continue bezig met het helpen van onze cliënten. We kunnen niet wachten tot dat we ook u mogen helpen.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.