Sjoerd Bal

Ik ben al meer dan twintig jaar werkzaam als beleggingsspecialist. Zestien jaar bij de Rabobank en sinds 2013 als zelfstandig beleggingsspecialist. Dat was ook het jaar dat ik me als verbonden agent aansloot bij De Vries Investment Services. Een ommekeer in mijn carrière! De Vries Investment Services was de eerste beleggingsonderneming die evidence-based beleggen voor de particuliere belegger mogelijk maakte.

Onze belegginsfilosofie en transparantie hebben eraan bijgedragen dat we zijn uitgegroeid tot een van de grootste belegginsondernemingen van ons land. Ik bied u een unieke belegginservaring. Mijn kwaliteiten zijn luisteren naar uw wensen. Ik neem de tijd om uw persoonlijke situatie echt te begrijpen en te vertalen naar heldere oplossingen die u maximale bewegingsvrijheid geven. Meedenken zit in mijn natuur. Dat betekent dat u gevraagd en ongevraagd advies kunt verwachten. Mijn doel? Echt het verschil maken voor mijn cliënten.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.